sanuk.nu

Länkar

När vi hittar en webbplats som vi tror Sanuk-medlemmar kan ha nytta av så presenterar vi den här. Skicka gärna förslag till oss om du tycker vi missat någon bra länk.

Adoptionsorganisationer 
– Adoptionscentrum (AC)
– Barnen framför allt (BFA)
Familjeföreningen för internationell adoption (FFIA)

Myndigheter
– Thailands ambassad i Sverige
– Sveriges ambassad i Thailand, med bl.a. reseinformation
– Myndigheten för familjerätt och Föräldrarskapsstöd (MIA)

Res till Thailand
– Tourism Authority of Thailand (TAT) 
– thai.nu, tips om resmål och hotell, fakta om Thailand, nyhetsblogg.
– Thailand Living, hotellerbjudanden och resor i Thailand, men också hur man tar sig dit ifrån Svergie. Har också förslag på böcker som finns att köpa om Thailand, kartor över landet, länkar , bilder etc..
– Thailand.se är en naturlig startpunkt för dig som skall resa till Thailand. På sajten hittar man en komplett sökfunktion för charterresor, sista minuten resor, flygresor och hotell.

Övrigt
Salathai, thaiförening i stockholm
– Thailandsforum, diskussionsforum om allt som har med Thailand att göra. Här finns också en avdelning för dig som är adopterad från Thailand och vill söka dina rötter.
– Thailändska paviljongen i Ragunda, Jämtland
– Svenska skolan Thailand, svenska skolor på olika destinationer i Thailand för de som är på långsemester eller bor permanent. Det finns barnklubb för treåringar och skolverksamhet för barn upp till årskurs 9 samt dagis och förskola (de har dessutom samma fina namn som vår förening).

Facebook

– Back to the roots, en portal för att söka rötter
– Thailandslistan, diskussionsgrupp på Facebook för familjer med barn från Thailand. Gruppen är inte sökbar på Facebook – mejla Sanuk om du vill få en inbjudan att delta i gruppen: info@sanuk.nu
Thaiboxning, en förening som heter Singhdam Muay Thai
– Saladekthai, community för thailändska ungdomar i Sverige
Thailändska kulturföreningen Sala Thai
A Helping Hand Thailand  Projekt Thailandsbarn: Vi samlar in,sorterar,och sänder Era begagnade barnkläder till Thailand, tillsammans med småleksaker och
hygienprodukter.