Länkar

När vi hittar en webbplats som vi tror Sanuk-medlemmar kan ha nytta av så presenterar vi den här. Skicka gärna förslag till oss om du tycker vi missat någon bra länk.

Adoptionsorganisationer 
– Adoptionscentrum (AC)
– Barnen framför allt (BFA)
Familjeföreningen för internationell adoption (FFIA)

Myndigheter
– Thailands ambassad i Sverige
– Sveriges ambassad i Thailand, med bl.a. reseinformation
– Myndigheten för Familjerätt och Föräldrarskapsstöd (f.d. MIA)
– Tourism Authority of Thailand (TAT) 

Övrigt
Salathai, thaiförening i Stockholm
– Thailandsforum, diskussionsforum om allt som har med Thailand att göra. Här finns också en avdelning för dig som är adopterad från Thailand och vill söka dina rötter.
– Thailändska paviljongen i Ragunda, Jämtland
– Svenska skolan Thailand, svenska skolor på olika destinationer i Thailand för de som är på långsemester eller bor permanent. Det finns barnklubb för treåringar och skolverksamhet för barn upp till årskurs 9 samt dagis och förskola (de har dessutom samma fina namn som vår förening).
https://www.jag-ar-adopterad.se, Jag är adopterad: En plattform för adopterades berättelser, tankar och upplevelser. Välkommen att bidra med dina!

Facebook
– Back to the roots, information om att söka rötter
– Thailandslistan, diskussionsgrupp på Facebook för familjer med barn från Thailand. Gruppen är inte sökbar på Facebook – mejla Sanuk om du vill få en inbjudan att delta i gruppen: info@sanuk.nu
Thailändska kulturföreningen Sala Thai
A Helping Hand Thailand Projekt Thailandsbarn samlar in, sorterar och sänder begagnade barnkläder till Thailand, tillsammans med småleksaker och hygienprodukter.