sanuk.nu

Vårträff 2015

O
Vi blev 47 personer, både vuxna, barn och ungdomar, som samlades i en trevlig kvarterslokal i södra Stockholm en kall lördag. Efter fika och tipspromenad blev det en presentation av hur man kan turista i Thailand på ett sätt som är mer hållbart för människor och miljö, och dessutom få se andra sidor av landet. Det var Chatupoom och Mayumi från den familjeägda resebyrån Erawan travel som berättade och visade bilder. Vi fick också chans att lära oss lite mer om thailändska bokstäver. Läraren Sawitree visade hur konsonanter och vokaler ska kombineras för att man ska kunna skriva sitt namn på thai. Därefter var det dags för Sanuks årsmöte, och den delvis nya styrelsen ser du nedan. Dagen avslutades med thaibuffé och prisutdelning för alla deltagare i tipspromenaden. Tack alla som deltog och gjorde det till en trevlig dag!

Sanuks styrelse 2015-2016
Kajsa Pärke, ordförande

%d bloggare gillar detta: