Kryssning till Marieham april 2016

Årets vårträff med Sanuk blev en heldag med båtresa och äventyrsbad i Mariehamn. Vi var sex familjer som klivit upp i ottan för att ta bussen till Viking Line i Kapellskär. Där blev vi belönade med en fin brunch-buffé på båten och innan vi var framme hann vi med föreningens årsmöte också. I Mariehamn tog vi en lugn promenad till den lilla stadens simhall Mariebad, där det finns ett mysigt äventyrsbad. Trots att vattenrutchbanan var tillfälligt stängd och det var stränga regler för badbyxor (inte shorts!) så hade alla kul och det var inte lätt att få upp barnen ur vattnet. På promenaden tillbaka fick vi strålande sol, men vi var rätt trötta när vi klev på båten igen (några somnade i sina vagnar). Där blev det buffé igen och sen tax-free. Alla var nöjda med dagen när vi kom fram, och det kändes lite tråkigt att behöva säga hej då till nya och gamla kompisar.

Mariehamn april16-2