sanuk.nu

Välkommen till Sanuks vårträff

Lördag 18 mars 2017, kl 14-19 Hässelby gård i Stockholm

Program

I år får vi lära oss mer om traditionell thailändsk musik. Musikern Kittayos spelar och berättar om olika thailändska instrument. Vår medlem Gustav kommer också för att berätta om sin Söka-rötter-resa till Thailand.
Vi presenterar välgörenhetsprojektet A helping hand Thailand som startats av en svensk. Det finns som vanligt möjlighet att köpa fina armband för att stödja Sanuk. Därefter blir det årsmöte och parallellt ordnar vi film för barnen eller vid fint väder kan de leka på skolgården – ta med både inneskor och utekläder. Som vanligt blir det fika när ni kommer och en tipspromenad med priser. Vi avslutar med en gemensam thailändsk middag ca kl 17.30

Årsmöte

Föreningens medlemmar håller årsmöte kl 16.30. Årsmöteshandlingar delas ut på plats. Motioner till årsmötet ska ha inkommit senast 14 dagar före mötet. Välkommen att diskutera föreningens aktiviteter.

Anmälan

Anmäl er helst senast 14 mars till info@sanuk.nu . Ange eventuella allergier. Deltagaravgift 100 kr per vuxen, betalas kontant eller med swish på plats.

Barn och ungdomar upp till 18 år gratis.

Lokal

Hässelbygårdsskolan i västra Stockholm. Loviselundsvägen 10-16, 6-årspaviljongen. T-bana till Hässelby gård och därefter
3 minuters promenad.

Frågor

Mejla: info@sanuk.nu Ring: Cecilia 070-813 73 25 eller Kajsa 076-122 10 83

%d bloggare gillar detta: